top of page

Unieke oorbellen

Ben je op zoek naar écht unieke en originele oorbellen? Dan zit je goed bij Lola et vie juwelen uit Buggenhout. Ik maak nooit juwelen in grote oplagen, waardoor jij er zeker van kunt zijn dat niemand dezelfde oorbellen, zal dragen. Lees verder en ontdek mijn prachtige unieke en originele oorbellen!

Special Offers

Unieke oorbellen voor hem én haar

Ik maak al jaren originele en unieke oorbellen voor vrouwen én voor mannen. Ben je nog op zoek naar het perfecte geschenk voor je collega, geliefde of vriend(in)? Dan duik je best eens in mijn aanbod aan trendy juwelen. Vind je daar niet meteen wat je zoekt? Geen probleem! Dan nodig ik je graag uit in mijn winkel om persoonlijke juwelen te laten maken. Jij vertelt me wat je wilt en ik tover het idee om in een prachtig juweeltje! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar dat ene accessoire om je look af te maken? Breng die outfit dan mee naar onze afspraak en op basis daarvan maak ik unieke en originele oorbellen of een armbandenset voor jou.

Elke dag nieuwe juwelen

Doordat ik zelf de unieke en originele oorbellen maak, reken je elke dag op een stapel prachtige nieuwe juwelen. Ben jij fan van lange oorbellen? Of zijn minimale oorbellen meer jouw ding? In beide gevallen shop je naar hartenlust jouw favoriete unieke en originele oorbellen, in mijn webshop of winkel!

Ga een samenwerking met mij aan

Heb je de originele oorbellen of andere unieke juwelen gevonden bij mij of wens je een afspraak te maken voor op maat gemaakte juwelen? Dan verwelkom ik je graag! Bekijk zeker ook even mijn nieuwste juweeltjes ter inspiratie. Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk? Dan is de cadeaubon ook vast en zeker iets voor jou. Tot snel!

Bezoek onze winkel

bottom of page