top of page

Asymmetrische oorbellen

Ben je op zoek naar stijlvolle asymmetrische oorbellen? Duik dan in de uitgebreide webshop van Lola et vie juwelen uit Buggenhout. Speciale gelegenheden vragen om speciale oorbellen zoals onze symmetrische paren! Zo combineer je bijvoorbeeld feilloos trendy knopjes met stoere ringen en meer. Lees verder en ontdek hoe jij jouw outfit volledig kunt maken met onze symmetrische oorbellen.

De leukste looks dankzij asymmetrische oorbellen

Kun je niet kiezen tussen twee verschillende paren oorbellen? Waarom draag je dan niet gewoon een van elk? Asymmetrische oorbellen zijn een echte trend en brengen extra pit aan je look. Combineer bijvoorbeeld stoere oorringen met diamanten knopjes of goudkleurige oorbellen met diverse felle kleuren. Zo hoef je nooit meer keuzestress te hebben en kom je steeds stijlvol voor de dag. Wil je nog uniekere juwelen? Laat dan gewoon handgemaakte juwelen door mij ontwikkelen! Jij toont me de outfit die je in gedachten hebt en ik doe de rest.

 

Laat je juwelen door mij ontwerpen

Heb jij jouw favoriete asymmetrische oorbellen al gevonden in de webshop? Bestel ze dan vandaag nog en geniet van leuke aanbiedingen. Heb je nog een vraag voor mij of wil je juwelen op maat laten maken? Aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen! Bel naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be. Bekijk zeker ook even de nieuwe collectie!

bottom of page