top of page

Oorbellen in zilver

Oorbellen in zilver zijn er in alle maten en stijlen bij Lola et vie juwelen uit Buggenhout. Ben je op zoek naar subtiele knopjes in zilver of pak je liever uit met grote oorbellen, zoals oorringen? Welke keuze je ook maakt, met de oorbellen in zilver uit mijn assortiment kom je gegarandeerd stralend voor de dag!

Prachtige oorbellen in zilver

In de webshop of in mijn winkel vind je zilveren oorbellen met pomponnetjes, natuursteen, in glaswerk en meer. Ben je fan van vintage oorbellen in zilver? Of zijn minimalistische oorbellen meer iets voor jou? Geen probleem! Dat en zoveel meer vind je vast en zeker in mijn aanbod. Ben je toch op zoek naar net dat tikkeltje specialer? Dan maak ik graag juwelen op maat van jouw wensen en noden. Je komt dan gewoon langs bij mij, eventueel met de outfit waarmee je de oorbellen in zilver wilt combineren, en ik ga aan de slag om unieke juwelen te ontwikkelen voor jou!

Laat jouw unieke juwelen ontwerpen door mij

Prachtige juwelen, zoals oorbellen in zilver, ontwerpen en maken zijn al jaren een passie voor mij. Wil jij uniek voor de dag komen met jouw gepersonaliseerde juwelen, dan neem je contact met me op. Dat doe je via het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be. Bekijk zeker ook even de sieradenblog ter inspiratie!

bottom of page