top of page

Armbandenset

In de webshop of winkel van Lola et vie juwelen in Buggenhout vind je ongetwijfeld de armbandenset die je al lang zoekt. Ik maak nooit juwelen in grote oplage, maar zorg er steeds voor dat ze uniek zijn. Al de sets bestaan uit glasparels in verschillende kleuren en stijlen. Zo vindt ieder wel wat wils in mijn webshop!

Opzoek naar een armbandenset?

Special Offers

Armband

De perfecte armbandenset voor jouw outfit

Of er nu een formele gelegenheid op de planning staat, of een gezellige barbecue in de zomer, met een armbandenset van Lola et vie juwelen scoor je altijd. En je hoeft geen schrik te hebben dat er iemand anders met dezelfde armbanden rondloopt, bij mij vind je immers altijd unieke juwelen terug! Ik maak zowel armbanden voor vrouwen als herenarmbanden. Zelfs voor de allerjongsten maak ik graag trendy juwelen voor speciale gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte armbanden of handgemaakte oorbellen, bij mij vind je het allemaal!

Kom langs bij mij

Ben je benieuwd naar mijn aanbod of wil je een armbandenset op maat laten maken? Kom dan gerust eens langs of contacteer me voor een afspraak. Dat doe je snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste juwelentrends? Lees dan zeker onze sieradenblog!

Bezoek onze winkel

bottom of page