top of page

Goudkleurige oorbellen

Goudkleurige oorbellen staan bij alle stijlen. Voor een formeel avondfeest combineer je de oorbellen met een stijlvolle avondjurk, terwijl je met goud een pittige boost aan je leren vest geeft voor een stoere toets. In de webshop van Lola et vie juwelen of in de winkel in Buggenhout vind je verschillende soorten goudkleurige oorbellen. Zo is er voor ieder wel wat wils!

Goudkleurige oorbellen voor elke gelegenheid

Mijn webshop beschikt over goudkleurige oorbellen in alle maten en stijlen. Zo vind je er minimale oorbellen, zoals kleine oorringetjes en knopjes. Mag het gerust wat meer opvallen? Dan zijn de asymmetrische oorbellen vast wat voor jou. Toch niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dan nodig ik je graag uit om juwelen op maat te laten maken. Wanneer je dan bij mij op bezoekt komt, breng je de outfit mee, waarmee je de goudkleurige oorbellen het liefst mee wilt combineren. Ik ga vervolgens aan de slag om unieke juwelen voor jou te ontwerpen!

 

Kies jouw favoriete juwelen en bestel ze via de webshop

Heb je dé perfecte goudkleurige oorbellen gevonden? Ga ze dan vandaag nog bestellen via mijn webshop. Daar vind je overigens ook een handige cadeaubon, zodat je zelf een origineel cadeau kunt schenken! Heb je nog vragen voor mij of wil je een afspraak maken? Contacteer me dan op het 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be.

bottom of page