top of page

Boho oorbellen

Ben je op zoek naar prachtige boho oorbellen? Duik dan in de webshop van Lola et vie juwelen of in mijn winkel in Buggenhout. Ik maak nooit oorbellen in grote oplagen maar ga steeds met jou in gesprek om gepersonaliseerde juwelen te maken, die perfect bij jouw stijl passen. Duik in het assortiment en kies jouw favoriete boho oorbellen uit!

Jouw favoriete boho oorbellen vind je bij mij

Boho oorbellen kenmerken zich door een mix van opvallende kleuren en spirituele hangers, zoals dromenvangers, bloemenpatronen en meer. Daarnaast bevatten ze meestal ook vrolijke kristallen, kwastjes en kralen. Ben je geïnteresseerd in boho oorbellen, maar wil je wel écht unieke juwelen, die niemand anders heeft? Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek in mijn winkel. Daar bespreken we jouw wensen voor jouw oorbellen en ga ik aan de slag om jouw juwelen op maat te maken! Breng me overigens ook zeker op de hoogte van eventuele allergieën, dan weet ik welke materialen ik het beste gebruik.

Contacteer mij voor een afspraak

Wil jij je eigen boho of Indian oorbellen op maat laten maken? Bekijk dan even de sieradenblog ter inspiratie en maak je afspraak vandaag nog. Heb je nog vragen of wil meteen langskomen? Neem dan contact met me op via het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be. Ben je nog op zoek naar hét perfecte geschenk, maar vind je het moeilijk een keuze te maken in mijn ruime assortiment? Bestel dan gewoon een handige cadeaubon!

bottom of page