top of page

Oorbel collectie Dame Blanche Fashion zomer 2024

Ontdek de betoverende oorbellen van de Dame Blanche Fashion Zomer 2024 collectie, zoals vastgelegd tijdens de adembenemende fotoshoot in augustus 2023. Gepresenteerd door het onberispelijke model Lauren Versnick, geïnspireerd door het visionaire ontwerp van Dirk Stesses en prachtig vastgelegd door de getalenteerde fotograaf Bert Bloemen.

Elk paar oorbellen uit deze collectie belichaamt de unieke visie van de ontwerper en de tijdloze elegantie die Dame Blanche Fashion kenmerkt. Laat je meevoeren naar een wereld van verfijning en stijl, waar sprankelende details en moderne ontwerpen samenkomen.

De fotoshoot, geleid door Bert Bloemen, weerspiegelt perfect de sfeer en de schoonheid van deze collectie. De keuze voor Lauren Versnick als model voegt een extra dimensie toe aan de presentatie, waarbij de charme en klasse van de oorbellen op harmonieuze wijze worden overgebracht.

Elk paar oorbellen vertelt een verhaal, vastgelegd in de beelden van deze opmerkelijke fotoshoot. Bekijk de Zomer 2024 collectie en omarm de tijdloze schoonheid die Dame Blanche Fashion belooft. Bestel nu en voeg een vleugje glamour toe aan jouw stijl, geïnspireerd door de magie van deze exclusieve collectie.

bottom of page