top of page
Juwelen op maat

Voor de mooiste juwelen op maat moet je bij Lola et vie juwelen in Buggenhout zijn. Lola et vie juwelen creëert met hart en ziel juwelen op maat in de Ravenstraat 91 te Buggenhout. Heb je een huwelijk, communie of verjaardagsfeest voor de deur staan en wil je graag juwelen op maat van je outfit? Lees dan verder en ontdek hoe ik jou van dienst kan zijn!

Special Offers

Kom langs voor handgemaakte juwelen

Wanneer je langskomt neem je steeds je kledij mee voor de speciale gelegenheid. Op die manier kunnen de kleuren van de handgemaakte oorbellen en andere juwelen op maat goed gekozen worden. Is het niet mogelijk om langs te komen? Dan stuur je me gerust een foto via e-mail, Messenger of WhatsApp. Let je wel goed op een juiste belichting van de kledij? Via sociale media lukt dat prima, zo deed ik er al meerdere. Er is een prima communicatie met mijn klanten en alles wordt doorgestuurd en besproken voor ik de trendy juwelen op maat definitief maak.

Een fijne samenwerking

Samen met het Belgische modemerk Dame Blanche Fashion creëert Lola et vie juwelen al enkele seizoenen een unieke juwelencollectie voor hun kledij. Dat is een unieke reeks juwelen die je in de webshop kan terugvinden. Alle handgemaakte juwelen, zoals onze oorbellen en armbandensets op maat, worden gepubliceerd in de magazine van Dame Blanche Fashion voor België, Nederland en Duitsland.

Laat me weten wat je wensen zijn

Ben je op zoek naar unieke oorbellen, kettingen of ringen voor een bijzondere gelegenheid? Ik sta alvast te springen om voor jou de mooiste juwelen op maat te maken. Je contacteert me door te bellen naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.com. Bekijk ook zeker even mijn sieradenblog om inspiratie op te doen!

Bezoek onze winkel

bottom of page