top of page
Zoeken

Oorbellen in vintage stijl met natuurstenen, Amethist, zwarte agaat..

Bijgewerkt op: 7 jan. 2023


Mijn voorliefde voor natuurstenen kan ik niet verstoppen, het zoeken van de betekenis, de werking vind ik nog steeds zeer interessant. Je hebt er interesse voor of niet. Ik maak ook de armbandjes op maat, heel eenvoudig want de stenen op zich zijn heel mooi. Deze vintage oorbellen met natuurstenen zijn niet zwaar om te dragen, omdat de bovenste steen maar een halve steen is en de setting waarin deze vast staat hol is. Het hangertje heeft een zeer lichte ketting onderaan, je hoef echt niet te vrezen dat je oren zullen overbeladen zijn :-) De lengte van deze oorbellen zijn vanaf het oogaatje gemeten 6 tot 7 cm zonder het ketting gemeten, het ketting hoeft niet, dus dit kan je gerust weglaten, maar neem het van mij aan, je voelt het niet hangen.

Hou je niet van deze vintage stijl ik kan de natuurstenen nog altijd op een andere manier verwerken, hou mijn pagina goed in de gaten en heb je suggesties mail mij lolaetvie@gmail.com

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page