top of page

Op onze ladiesnight juwelen maken

Een gezellige ladiesnight is dé perfecte gelegenheid om jouw eigen juwelen maken. Trommel enkele vriendinnen of collega’s op en maak er een leuke meidenavond van. Ga jij voor een stoere look met onze donkere oorbellen of ben jij meer voor felle kleur? Het is allemaal perfect mogelijk bij Lola et vie juwelenin Buggenhout. Lees verder en ontdek meer over een ladiesnight organiseren bij mij!

Special Offers

Een leuke ladiesnight organiseren om je eigen juwelen te maken

Heb je altijd al je eigen juwelen willen maken maar zoek je nog naar de perfecte gelegenheid, zoals een ladiesnight? Dan kun je hier perfect voor terecht bij mij! Ik zorg voor de producten en de kennis en jij maakt plezier. Zo maak jij je eigen unieke juwelen, waarmee je gegarandeerd de show steelt. Creëer vintage oorbellen of ga voor sieraden in een Japanse stijl. Is er nog tijd over en wil je graag ook een armbandenset maken? Dan help ik je hier graag mee.

Boek jouw ladiesnight

Sta je al te trappelen om een ladiesnight te boeken en je eigen juwelen te maken in leuk gezelschap? Neem dan vandaag nog contact met me op om een datum vast te leggen! Je contacteert me door te bellen naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.be. Tot snel! Ben je nog op zoek naar inspiratie? Lees dan zeker ook even onze sieradenblog!

Bezoek onze winkel

bottom of page