top of page
Zoeken

Wintercollectie 2023-2024 Dame Blanche Fashion | Lola et vie juwelen

#dameblanche A Cool Brand For You ...

rockstars, beauty-queens & fashionista’s!

Momenteel maakt Lola et vie juwelen nieuwe juwelen op de prachtig zomercollectie 2024 van #DameBlanche omdat de fotoshoot doorgaat op 8 augustus is er dus veel werk aan de winkel. Ik kijk er ernorm naar uit, #bertbloemen is terug fotograaf en #LaurenVersnick is terug model.

Ondertussen ligt de nieuwe wintercollectie van Dame Blanche en Lola et vie juwelen te blinken in de winkels, en deze winter zijn het super mooie kleuren niet alleen bij #dameblanche maar in het algemeen.


Deze kleuren geven een richting wat je kan verwachten deze herfs/winter


Tegenwoordig zijn alle kleuren bruikbaar. alhoewel het paars/lila toch al het 2de jaar in de kijk staat, een diep warm kleur die enkele jaren is verbannen en dit ten onrechte Paars is een Koninklijk kleur en staat beeldig bij een wintertype


in de Collectie van #dameblanche vindt je toch vele kleuren terug, op onderstaande foto wordt het mooie paars gecombineerd met blauw en #fushia, dus durf gerust te combineren.Mensen durf #kleur dragen, want kleur zal zeker nog verder gedragen worden de komende seizoenen.

Wintercollectie Dame Blanche | Lola et vie juwelen

Wat doet kleur met een mens? Lola et vie juwelen zoekt het uit?

Wintercollectie Dame Blanche | Lola et vie juwelen

Kleur heeft een aanzienlijke invloed op het menselijk gedrag, emoties en percepties. Het kan verschillende reacties en gevoelens opwekken, en het wordt vaak gebruikt in verschillende contexten om bepaalde boodschappen over te brengen. Hier zijn enkele manieren waarop kleur een mens kan beïnvloeden:


  1. Emoties: Kleuren kunnen sterke emotionele reacties oproepen. Bijvoorbeeld, warme kleuren zoals rood en oranje kunnen energie, passie en opwinding opwekken, terwijl koele kleuren zoals blauw en groen een gevoel van rust, kalmte en ontspanning kunnen bevorderen.

  2. Perceptie van ruimte: Kleur kan de perceptie van de grootte en vorm van een ruimte beïnvloeden. Donkere kleuren kunnen een ruimte kleiner en intiemer laten lijken, terwijl lichte kleuren een ruimte groter en luchtiger kunnen laten lijken.

  3. Gedrag: Kleur kan invloed hebben op het gedrag van mensen. Bijvoorbeeld, sommige studies suggereren dat rood de eetlust kan stimuleren, wat verklaart waarom veel #fastfoodrestaurants rode elementen in hun interieur of logo gebruiken.

  4. Symboliek en cultuur: Kleuren hebben symbolische betekenissen die variëren afhankelijk van cultuur en context. Bijvoorbeeld, wit wordt vaak geassocieerd met zuiverheid in westerse culturen, terwijl het in sommige #Aziatische culturen geassocieerd wordt met rouw.

  5. Communicatie: Kleur wordt veel gebruikt in marketing en branding om boodschappen over te brengen en emoties op te wekken. Verschillende kleuren kunnen bepaalde associaties oproepen en merkherkenning bevorderen.

  6. Welzijn: Kleuren worden soms gebruikt in therapeutische toepassingen om het welzijn te bevorderen. Bijvoorbeeld, #kleurentherapie gebruikt specifieke kleuren om positieve veranderingen in de #gemoedstoestand van mensen te bewerkstelligen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de reactie op kleuren ook subjectief kan zijn en kan variëren van persoon tot persoon. Iemands #cultuur, persoonlijke ervaringen en #psychologische toestand kunnen allemaal van invloed zijn op hoe ze kleuren waarnemen en erop reageren.

Indien mensen suggesties hebben waarover ze iets willen lezen, of willen jullie via mijn webshop zelf een artikel schrijven dat kan dan voeg ik jullie toe als gastschrijver geef mij een seintje via lolaetvie@gmailcom

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page