top of page
Zoeken

Welk van de 4 seizoenstypes ben jij? welke juwelen passen bij jou? Lola et vie juwelen zoekt het uit

Laat ons beginnen met een samenvatting te maken wat de 4 seizoenstypes zijn.

De vier seizoenstypes zijn een systeem dat wordt gebruikt om te bepalen welke kleuren en kledingstijlen het beste passen bij een bepaalde persoon.

De vier seizoenstypes zijn:

  1. Het lentetype: Het #lentetype heeft een lichte huidskleur met warme, gouden ondertonen. De ogen zijn vaak blauw, groen of hazelnootkleurig en het haar is licht, variërend van blond tot donkerblond. Kleuren die goed werken voor het lentetype zijn zachte pastelkleuren zoals lichtgeel, lichtblauw en perzik.

  2. Het zomertype: Het #zomertype heeft een lichte huidskleur met koele, roze ondertonen. De ogen zijn meestal blauw, grijs of groen en het haar is lichtbruin of blond. Kleuren die goed werken voor het zomertype zijn zachte, koele kleuren zoals pastelblauw, lavendel en zachtroze.

  3. Het herfsttype: Het #herfsttype heeft een warme huidskleur met gouden of oranje ondertonen. De ogen zijn meestal bruin of groen en het haar is rood, koper of bruin. Kleuren die goed werken voor het herfsttype zijn warme, diepe kleuren zoals bruin, oranje en donkergroen.

  4. Het wintertype: Het #wintertype heeft een lichte huidskleur met koele, roze of blauwe ondertonen. De ogen zijn vaak helderblauw, groen of grijs en het haar is donkerbruin of zwart. Kleuren die goed werken voor het wintertype zijn koele, heldere kleuren zoals blauw, paars en smaragdgroen.

Het bepalen van je #seizoenstype kan helpen om te bepalen welke kleuren en kledingstijlen het beste bij je passen en je natuurlijke schoonheid benadrukken.


Er zijn geen vaste regels voor welke juwelen passen bij de vier seizoenstypes, omdat het uiteindelijk afhangt van de individuele stijl en smaak van de persoon. Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele suggesties voor juwelen die kunnen passen bij de vier #seizoenstypes:

  1. Het lentetype: Lichtere, heldere juwelen zoals

lichtgekleurde edelstenen zoals citrien en zachtgekleurde diamanten passen goed bij het lentetype. Het is ook een goed idee om te kiezen voor zilveren of gouden juwelen met een glanzende of gepolijste afwerking.

  1. Het zomertype: Zilveren juwelen passen goed bij het zomertype, vooral als ze zijn versierd met koelgekleurde edelstenen zoals amethist, aquamarijn en blauwe topaas. Fijne kettingen en delicate armbanden en #oorbellen zijn ook een goede keuze voor het zomertype.

  2. Het herfsttype: Goudkleurige juwelen met warme kleuren, zoals amber, robijn en koperkleurige edelstenen passen goed bij het herfsttype. Grotere, opvallende sieraden zijn ook een goede keuze voor dit type.

  3. Het wintertype: Zilveren of witgouden juwelen met koele gekleurde edelstenen, zoals saffier, smaragd en robijn, passen goed bij het wintertype. Heldere diamanten en juwelen met geometrische vormen zijn ook een goede keuze voor dit type.

Over het algemeen is het belangrijk om te zoeken naar juwelen die het seizoenstype complementeren en die de natuurlijke schoonheid en kenmerken van de persoon benadrukken.

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page