top of page
Zoeken

Spring is in the air - Communie - Lentefeest binnenkort?

Dag lieve volgers, mijn excuses het is weer even geleden dat ik een blog schreef. Ik maak het goed.

Tussen het verzorgen van onze autistische dochter Lola, genezen van covid-19 ben ik momenteel bezig het maken van de juwelencollectie 'winter 2023-2024' voor #dameblanche

Buggenhout #dameblanche heeft een prachtig kleurenpalet. Maar laat ons nu maar even genieten van de komende lente, de huppelende lammetjes, krokussen, paasbloemen, communie en lentefeesten. Zijn jullie opzoek naar mooie kleding bezoek dan zeker eens ons dorp #Buggenhout waar vele #winkelhiers hun best doen om de mooiste lente/zomercollecties aan te beiden. Is jullie fotograaf al geboekt? Ik weet de perfecte fotograaf Fotograaf | Huwelijk | Boudoir | Fashion | Communie (lievenlens.be) Kan perfect met kinderen omgaan, maakt de perfecte foto's hieronder kan je er enkele bewonderen die hij heeft gemaakt van ons Lola voor haar 1ste communie. Een echte aanrader een topfotograaf.

Indien al deze zaken op orde staan zorg ik met heel veel plezier voor unieke juweeltjes op al jullie kledij. Maak gewoon een afspraak, kom langs met jullie kledij en ik maak ze volgens jullie smaak, volledig op maat. Zo kan jullie dag niet meer stuk en wordt het een dag om van te genieten.

Dit wil ik zeker meegeven als tip:

Als je op zoek bent naar juwelen voor een communie of lentefeest, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele populaire keuzes:

  1. Oorbellen: Een paar eenvoudige en elegante oorbellen zijn een populaire keuze voor communies en lentefeesten. Kies voor studs of kleine hangers die passen bij de stijl van de jurk of outfit van het kind.

  2. Armbanden: Een delicate armband kan een subtiel maar mooi accent zijn voor de outfit van het kind. Kies voor een eenvoudig ontwerp dat niet te groot of opvallend is.

  3. Kettingen: Een delicate halsketting met een kleine hanger kan een mooie toevoeging zijn aan de outfit van het kind. Kies voor een ontwerp dat past bij de leeftijd en persoonlijkheid van het kind.

  4. Parels: Parels zijn een klassieke keuze voor communies en lentefeesten. Kies voor een eenvoudig parelsnoer of een paar pareloorbellen voor een traditionele, tijdloze look.

Het is belangrijk om te onthouden dat juwelen voor communies en lentefeesten over het algemeen eenvoudig en subtiel moeten zijn. Vermijd te opzichtige of overdreven sieraden die de aandacht afleiden van het kind en zijn of haar kleding. Kies in plaats daarvan voor mooie, klassieke en elegante juwelen die de outfit van het kind aanvullen.


Comments


bottom of page