top of page
Zoeken

sieradentrends 2023

Lieve volgers, de eerste trend heb ik al besproken de Flower Power, de bloemen, kleuren.. Nu, bij sieraden is er niet 1 stijl maar meerdere stijlen die je kan volgen, gelukkig maar, ik zie sommige mensen niet met bloemen, maar ik zie ok sommige mensen niet met de stijl die ik nu ga bespreken :-)

DE PUNK style :-) Wie heeft de jaren 70' meegemaakt, de goede oude tijd zoals men vaak zegt, ik wel, mss meer de New wave tijd maar toch. Wel Deze zomer, zijn er invloeden van de PUNK in de sieraden terug te vinden, NIET zo extreem als toen, maar deze lente mag het een tikkeltje ruiger, de grove kettingen, chokers, dikke, opvallende armbanden, het mag allemaal. Als je het durft ben je wel echt trendy. Nu het hoeft niet gemeen te zijn, met mooie RVS kettingen, steelkleur gecombineerd met zwart kom je de stijl al een stukje tegemoet. Aangezien Lola et vie juwelen graag lange of grote oorbellen maakt kan ik ook de stijl richting geven maar het kan ook met kleiner oorbelletjes met BV kruisjes, of creolen gecombineerd, wel allemaal in steel met zwart gecombineerd. Ik post hieronder enkele foto's zodat jullie enig idee krijgen wat er juist bedoelt wordt.

Hiermee bedoelen ze de stijl voor de komende lente, dit is de richting, is dit te ruig dan kan je de choker gerust vervangen door iets fijners, een fijn zwart lederen bandje ....


Een impressie hoe je oorbelletjes kan combineren, als je verschillende oorgaatjes hebt kan je zo'n type oorbelletjes combineren.


Het symbool van de PUNK en hij draagt ze nog steeds Johnny Lydon alias Johnny Rotten zanger van de SEX Pistols.

Tot morgen vie x9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page