top of page
Zoeken

Mama’s zijn goud waard: bij deze 5 juweliers in het Waasland en Dendermonde vind je het perfecte geschenk voor Moederdag


Vandaag prijkt Lola et Vie Juwelen op de voorpagina van Het Laatste Nieuws met een hartverwarmend verhaal. De titel luidt: "Mama's Zijn Goud Waard: Bij Deze 5 Juweliers in het Waasland en Dendermonde Vind Je Het Perfecte Geschenk voor Moederdag". Dit is niet alleen een eer voor Lola et vie, maar ook een erkenning van het vakmanschap en de toewijding die het merk belichaamt.

Moederdag is een tijd om waardering te tonen voor de onvoorwaardelijke liefde en steun van moeders overal ter wereld. En wat is een betere manier om deze waardering te tonen dan met een prachtig stukje juweel van Lola et vie? Geïnspireerd door de unieke band tussen moeder en kind, biedt Lola et vie een collectie die de essentie van deze relatie vastlegt in tijdloze schoonheid.

Met zijn vestiging in Buggenhout heeft Lola et vie een sterke lokale verankering en een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor kwaliteitsvolle juwelen. Van verfijnde armbanden tot sprankelende kettingen en elegante oorbellen, elk stuk in de collectie straalt vakmanschap en stijl uit.

Wat Lola et vie Juwelen echt onderscheidt, is niet alleen de esthetiek van hun creaties, maar ook de betekenis erachter. Elk juweel vertelt een verhaal van liefde, verbondenheid en herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Dus, terwijl Moederdag nadert, nodigt Lola et vie Juwelen je uit om langs te komen en het perfecte geschenk te vinden dat de speciale vrouw in je leven verdient. Want zoals het gezegde gaat: "Mama's zijn goud waard", en bij Lola et vie weten ze precies hoe je dat goud het best kunt laten schitteren.

Laat deze Moederdag een onvergetelijke worden met een geschenk van Lola et vie Juwelen - waar liefde en vakmanschap samenkomen in elke prachtige creatie.


tekst HLN voor niet abonees

Achter Lola et vie juwelen schuilt een gepassioneerde ontwerpster met een unieke visie. “Mijn naam is vie van Silvie. Ik ben zeer creatief en wordt gedreven door mijn liefde voor kunst en esthetiek”, klinkt het bij Silvie. “Voor mij is juwelendesign meer dan alleen maar het creëren van mooie stukken. Het is een manier om mijn verhaal te vertellen en emoties en ervaringen tot leven te brengen.”

“Bij Lola et vie juwelen draait alles om vakmanschap en originaliteit. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en traditionele technieken, waardoor ze een unieke en tijdloze charme krijgen.” Silvie gelooft dat iedereen het verdient om zich speciaal te voelen ondanks leeftijd en geslacht. “Daarom presenteer ik met trots een uitgebreide collectie die niet alleen dames omvat, maar ook speciale stukken voor kinderen en heren.”

“Voor Moederdag heb ik een selectie van kleurrijke en stijlvolle sieraden, perfect om je moeder op Moederdag te verwennen. Naast mijn prachtige collectie bied ik een korting van 10% op de Moederdagcollectie, van 6 tot 12 mei.

Waar? Ravenstraat 91 in Buggenhout Wanneer? Maandag, dinsdag en donderdag open van 9 tot 12 uur, woensdag open van 9 tot 11 uur, zaterdag open van 9.30 tot 13 uur, vrijdag en zondag gesloten. Meer informatie vind je hier.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page