top of page
Zoeken

Juwelentrend zomer 2023 FLOWER POWER 🌺🌼🌸

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023

Lieve volgers, wie mode volgt, volgt mss ook de sieradentrends, doe je dit niet, dan jou ik je graag op de hoogte.

Volgens Harpers Bazaar https://www.harpersbazaar.com/nl/mode-juwelen/g41709968/sieraden-trends-2023/ is één van de sieradentrends FLOWER POWER, laat dit nu een trend zijn waar ik echt van hou. Dit doe mij denken aan de SIXTIES, Woodstock, hippie, veel kleur, mijn gedachten staan niet stil bij deze trend. Daarom ben ik vandaag begonnen met een eerste reeks te maken. Wij brave Belgen willen alles toch iets matiger dragen dan wat de voorschriften zijn. Maar het zou Lola et vie juwelen niet zijn die braaf begint en uitdagend eindigt. Hieronder enkele eerste voorbeelden van de eerste reeks, er volgen zeker nog FLOWER POWER oorbellen 🌸🌼🪷 volg zeker mijn webshop. Liefs vie x


10 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page