top of page
Zoeken

Happy New year met Lola et vie juwelen

Lola et vie juwelen zou iedereen willen bedanken. Bedanken voor de aankopen, voor de vriendschappen, de leuke babbels, de bezoekjes aan de shop bij mij thuis en iedereen die mij steunt in het verwezenlijken van een droom.

Vol nieuwe ideeën gaan we in 2023 van start, ik kijk uit naar de release van de zomercollectie van #dameblanchefashion waarin mijn oorbellen zullen schitteren, hierbij nogmaals mijn grote dank aan het team van #dameblanchefashion en vooral naar #dirkstesses

De samenwerking met #nancymeeus is ook heel leuk, samen zullen we toch wel wat lives doen, terug open atelierdagen organiseren. Kortom we gaan voor een gevuld jaar.

Hopelijk mag ik jullie allemaal terug verwelkomen. Hierbij wens ik iedereen een gezond, fantastisch en zonnig 2023 jaar toe. Liefs vie x


15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page