top of page
Zoeken

Ben jij een zomertype? Styling en advies over Trendy juwelen? Lola et vie juwelen zoekt het uit.

Bijgewerkt op: 15 jul. 2023

Liefste volgers, ik wil zo graag een dagelijks blog schrijven maar tijd haalt mij steeds in.

Goede voornemens genoeg en vanaf nu ga ik proberen deze dagelijks na te komen.

Vandaag pik ik in waar ik het de vorige keer liet afweten. Het zomertype, wat is een zomertype, wat draag je als zomertype, welke kleuren passen bij jou en wat zijn de bijpassende juwelen.


Het zomertype wordt geassocieerd met koele, zachte en gedempte kleuren. Mensen met een zomertype hebben meestal een lichte tot medium huidskleur met een koele ondertoon. Ze hebben vaak blond, lichtbruin of asbruin haar en lichte ogen zoals blauw, groen of grijs. Ze verbranden meestal gemakkelijk in de zon en worden niet snel bruin.voorbeelden van zomertypes man en vrouwen


Als zomertype kun je het beste schoenen kiezen die harmoniëren met de koele en gedempte kleuren die vaak worden geassocieerd met dit kleurtype. Hier zijn enkele suggesties voor schoenen die goed passen bij een zomertype:

  1. Neutrale tinten: Kies voor schoenen in gedempte neutrale kleuren zoals lichtgrijs, taupe, zacht beige of poederroze. Deze kleuren zullen goed samengaan met de zachte kleurenpaletten van het zomertype.

  2. Koele kleuren: Overweeg schoenen in koele kleuren die bij het zomertype passen, zoals pastelblauw, lavendel of mintgroen. Deze kleuren zullen je look versterken en een samenhangend geheel vormen.

  3. Zacht metallic: Schoenen in zachte metallic tinten, zoals zilver of parelmoer, kunnen ook goed passen bij het zomertype. Ze voegen een vleugje glans toe aan je outfit zonder te overheersen.

  4. Zachte materialen: Kies schoenen gemaakt van zachte materialen zoals suède of nubuck. Deze materialen hebben een natuurlijke uitstraling en passen goed bij de subtiele esthetiek van het zomertype.

  5. Vermijd felle kleuren: Probeer schoenen in felle, warme kleuren zoals felrood, oranje of geel te vermijden, omdat deze kleuren vaak contrasteren met de koele kleurenpaletten van het zomertype. Enkele kleuren die doorgaans goed passen bij het zomertype zijn zachte pasteltinten zoals lichtblauw, lila, roze en mintgroen. Ook gedempte neutrale kleuren zoals grijs, taupe en zacht beige staan hen vaak goed. Het vermijden van felle, heldere kleuren en warme kleuren zoals oranje en goud wordt vaak aanbevolen voor mensen met een zomertype, omdat deze kleuren hun natuurlijke teint mogelijk niet flatteren.


Voorbeelden van schoenen en handtassen voor zomertypes


Als zomertype kun je het beste juwelen kiezen die in harmonie zijn met de koele, zachte en gedempte kleuren die vaak geassocieerd worden met dit kleurtype. Hier zijn enkele suggesties voor juwelen die goed passen bij een zomertype:

  1. Zilveren juwelen: Zilveren juwelen zijn een uitstekende keuze voor het zomertype, omdat ze goed samengaan met de koele ondertoon van de huid. Kies voor zilveren kettingen, armbanden, oorbellen en ringen om je look aan te vullen.

  2. Pastelkleurige stenen: Juwelen met pastelkleurige stenen passen goed bij het zomertype. Denk aan stenen zoals lichtblauw aquamarijn, zachtroze morganiet of lila amethist. Deze subtiele kleuren passen goed bij de zachte kleurenpaletten van het zomertype.

  3. Pareljuwelen: Parels zijn tijdloos en passen bij bijna elke huidskleur. Voor het zomertype kunnen zachte parelkleuren zoals crème, zachtroze of lichtgrijs een mooie keuze zijn. Kies voor parelkettingen, parel oorbellen of parelarmbanden om een elegante touch toe te voegen aan je outfit.

  4. Gedempte goudtinten: Als je de voorkeur geeft aan goudkleurige juwelen, kies dan voor gedempte goudtinten in plaats van helder geelgoud. Gedempte goudtinten, zoals roségoud of witgoud, passen beter bij de koele ondertoon van het zomertype.

  5. Subtiele en delicate ontwerpen: Kies voor juwelen met subtiele en delicate ontwerpen die passen bij de verfijnde esthetiek van het zomertype. Vermijd overdreven grote en opvallende stukken, omdat deze mogelijk de zachtheid van je look kunnen verstoren.

Voorbeelden van juwelen voor een zomertype


Dus zomertypes zijn personen met een verfijnde uitstraling

en hebben het vermogen om het beste uit koele, gedempte kleuren te halen. Pastelkleuren flatteren hen bijzonder goed, zoals lichtblauw, zachtroze, lavendel en mintgroen. Ze kunnen ook goed staan met gedempte neutrale tinten, zoals lichtgrijs, taupe, zacht beige en poederroze.

Zomertypes hebben vaak een delicate en subtiele uitstraling, waardoor ze er verfijnd uitzien. Ze stralen een natuurlijke frisheid uit en hebben een zachte en elegante stijl.

Zomertypes kunnen zijn of haar natuurlijke schoonheid benadrukken door kleding en accessoires te kiezen die in harmonie zijn met hun koele en gedempte kleurenpalet. Zachte stoffen en lichte texturen voegen een luchtige en delicate touch toe aan hun outfits. Sieraden in zilver of gedempt goud, met subtiele ontwerpen en pastelkleurige stenen, complementeren hun look op een elegante manier.


Hopelijk vinden jullie dit blog leuk en volgen jullie morgen mijn herfsttype. Liefs vie23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page