top of page
Zoeken

Ben je een wintertype ? Lola et vie juwelen zoekt het uit voor u.

Het wintertype is een term die vaak wordt gebruikt in de wereld van kleuranalyse en mode. Het verwijst naar een van de vier seizoentypes, gebaseerd op het uiterlijk en de ondertoon van iemands huid, haar en ogen. De vier seizoentypes zijn lente, zomer, herfst en winter, en ze helpen mensen bij het identificeren van kleuren die het beste bij hun natuurlijke eigenschappen passen.

Het #wintertype wordt geassocieerd met heldere, koele en diepe kleuren die goed passen bij mensen met een diep contrast in hun uiterlijk. Hier zijn enkele kenmerken van het #wintertype:

  1. Huidskleur: Wintertypes hebben vaak een lichte, rozige huidskleur. Hun huid heeft een koelere ondertoon, variërend van bleek tot olijfachtig of donkerder.

  2. Haarkleur: De haarkleur van wintertypes varieert, maar het zijn meestal #koele tinten, zoals diepbruin, zwart, asblond of donkerbruin met een blauwachtige glans.

  3. Oogkleur: De ogen van het wintertype zijn meestal donker van kleur, zoals diepbruin, donkerblauw, donkergroen of zwart.

  4. Contrast: Het opvallende contrast tussen hun huid, haar en ogen geeft wintertypes een krachtige uitstraling.

voorbeelden van wintertypes


Voor het wintertype, met zijn koele en diepe kleuren en het opvallende contrast in het uiterlijk, zijn er bepaalde kledingstukken en kleuren die het beste bij hen passen en hun natuurlijke schoonheid benadrukken. Hier zijn enkele tips voor gepaste kledij voor het wintertype:

  1. Kleuren: Kies voor diepe, rijke kleuren die passen bij het koele uiterlijk van het wintertype. Koninklijk blauw, smaragdgroen, robijnrood, magenta, paars, diepbruin en zwart zijn allemaal uitstekende keuzes. Koele neutrale kleuren zoals marineblauw, antraciet en ijsgrijs staan ook prachtig.

  2. Contrast: Het wintertype kan het beste flirten met contrast in hun outfits. Combinaties van donkere en lichte kleuren, zoals een witte blouse met een zwarte broek of een diepblauwe jurk met een witte kraag, passen goed bij hun uiterlijk.

  3. Structuur en textuur: Het wintertype kan goed kledingstukken dragen met een scherpe en strakke structuur. Denk aan goed gesneden blazers, strakke jurken en jassen met scherpe lijnen. Daarnaast kunnen ze spelen met verschillende texturen, zoals leer, fluweel, satijn en zijde, om dimensie aan hun outfits toe te voegen.

  4. Vermijd te warme kleuren: Vermijd kleuren met een warme ondertoon, zoals oranje, warm bruin, warm geel of goud. Deze kleuren kunnen het koele contrast van het wintertype verstoren.

voorbeelden van kleuren en kledij


Accessoires: Accessoires in koele kleuren en metalen zoals zilver, platina en witgoud passen goed bij het wintertype. Denk aan statement kettingen, opvallende oorbellen en elegante sjaals om hun outfits af te maken.

Make-up: Voor make-up kunnen wintertypes spelen met contrasterende kleuren op hun lippen en ogen. Diepe lippenstiftkleuren zoals rood en bessenkleuren staan hen goed, evenals koele oogschaduwkleuren zoals donkerblauw, paars en zilver.


voorbeelden van accessoires terug te vinden op de webshop


Kleuranalyse kan mensen helpen bij het kiezen van kleding, #make-up en #accessoires die hun natuurlijke schoonheid accentueren en hun uiterlijk laten stralen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze kleurtypen slechts richtlijnen zijn, en iedereen moet dragen waar ze zich zelfverzekerd en comfortabel in voelen.

18 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page