top of page
Zoeken

2 januari met Lola et vie juwelen.

Bijgewerkt op: 4 jan. 2023


Lieve volgers, 2 januari, een drukke dag achter de rug. Deze morgen moest ik even op stap met ons Lola. In de namiddag ben ik eerst begonnen met het afronden van het boekjaar 2022 voor Lola et vie juwelen. Dit hoort er natuurlijk ook bij. Nadat de boekhouding wat op orde stond, ben ik er terug in gevlogen. De eerste oorbellen van 2023 zijn een feit.

Momenteel ben ik mijn vintage reeks aan het uitbreiden. Er zijn nieuwe natuurkralen bijgekomen zoals Malachiet, Roze Quarts, Turquoise, Amethist..

Momenteel liggen de stenen de drogen in de setting, morgen zal het resultaat zichtbaar zijn.

Daarna werk ik verder aan mijn lederen oorbellen.

Hebben jullie suggesties, dat mag je altijd doorsturen op info@lola-et-vie.com

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page