top of page
Zoeken

1 januari 2023 Lola et vie juwelen

Lieve volgers, een fantastische 2023 gewenst. Vandaag een dagje geen juwelen maken, maar op familie bezoek. Met mijn gezin naar mijn ouders waar mijn zoon en zijn gezin ook aanwezig waren. Super gezellig, aperitief, taart, spelletje kaarten, geschenkjes en genieten van het samen zijn. 2023 kan niet beter starten. Nu lui in de zetel nog wat nagenieten van de eerste dag van 2023. Toch kan ik het niet laten even bezig te zijn met Lola et vie juwelen. Ik ga nog even opzoek naar nieuwe onderdelen die ik kan gebruiken voor de komende lente. Dus lieve volgers, morgen gaan we met volle moed aan de slag. Volg mij zeker, er komen heel veel nieuwe juwelen, trendsetters...

Tot morgen liefs vie


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page