top of page

Juwelen voor een communie

Ben je op zoek naar juwelen op maat voor de communie van je kind? Dan maak ik deze graag voor jou en je kind! Lola et vie juwelen in Buggenhout maakt juwelen voor een communie in alle kleuren en stijlen. Zo weet jij dat jouw kind zal schitteren op zijn of haar speciale dag! Lees verder en ontdek wat ik voor de communie van jouw kind kan betekenen.

Opzoek naar juwelen voor een communie?

Special Offers


Mooie en unieke juwelen voor de communie van je kind

Je wilt natuurlijk dat je kind zich goed en zelfzeker voelt in haar of zijn communie-outfit. Daarom neem ik uitvoerig mijn tijd om de perfecte juwelen voor de communie van je kind op maat te maken. Jij maakt simpelweg een afspraak, komt langs met de outfit van je zoon of dochter en vertelt me wat jouw wensen zijn. Ik ga vervolgens aan de slag om de juwelen op maat te maken. Jij bepaalt of je kind minimale oorbelletjes draagt en welke ketting of armband hier het beste bij past. Daarna ontwerp en maak ik deze juwelen. Zo weet jij dat je kind steeds unieke juwelen op zijn of haar communie zal dragen!

Maak een afspraak voor jouw handgemaakte juwelen

Laat je zoon of dochter stralen met juwelen op maat gemaakt voor zijn of haar communie. Wil je een afspraak maken om langs te komen? Aarzel dan zeker niet om te bellen naar het nummer 0476 900688 of via het e-mailadres info@lola-et-vie.com. Ben je er nog niet helemaal uit welke juwelen je wilt laten maken? Lees dan onze sieradenblog even. Je kunt ook steeds op de hoogte blijven van de nieuwste trends.

Bezoek onze winkel

bottom of page